Friday, April 16, 2010

Sushi Yaptim !!!!

Evet tum Turk yemeklerini ogrendim de bu eksikti :)) Ama cok heves etmistim hatta 1 aydir yapacam diye soyleniyordum bugun de markete gitmisken tum malzemeleri aldik. Aslinda yapmasi cok kolay ama asil is norileri sarmaktan geciyor. Ne yazik ki benimkiler pek bir gevsek oldu hatta ilk denemede biraz ziyanda ettim ve sonunda yamuk da olsa basardim. Tadi da gayet guzel simdi masa da onlari yememizi bekliyorlar :))



Ton balikli ve salatalikli yamuk sushiler

5 comments:

Hesionka said...

kuzeeeeen!!! inanamıyorum sana >_< muhteşem gözüküyorlar! kızım bana da yapacaksın walla yakandan düşmem sonra senin haaa!

lily of the valley said...

sen gel de ben sana daha neler yaparim :)))) stefan da begendi. Hafta 2 kere sushi yapacakmisim ona :)))) Bu arasi cennet ne ararsan var uzakdogu mutfagi icin..

Hesionka said...

hadi yaaa :D e çok güzel oldu demek ki :D yaa süper kızıım. burda nori bir tek metro'da var :(

nasıl sardın peki? makisu mu kullandın? (hasır amerikan servise benzeyen şey)

çok istiyorum zaten gelmek. kesin ayarlicas bişiler :D

lily of the valley said...

evet kucuk hasir aldim :) Nori boyutundan biraz buyuk bisey.. Gerci o tarz Amerikan servisim vardi ama markette gozum dondu herseyden aldim :))
Youtube dan baktim sarma tekniklerine ama cok zor becerdim:( Elim alisir herhalde.. Geldiginizde stok yaparsin norileri :))) Gelin vallaaaa super olur.Gezeriz bol bol :))

lily of the valley said...

Thanks a lot Radka :)