Tuesday, June 22, 2010

Ben ve Malta Cumhurbaskani :)

Cumartesi gunu bir yardim organizasyonu icin halka acilan Cumhurbaskanin Sarayina gittik. Tek yapmamiz gereken bilet almakti.

Giriste bizi Cumhurbaskaninin oglu ve gelini karsiladi. Hemen hemen herkesle konusmaya calistilar. Iceride ki atmosfer cok guzeldi. Adim basi yemek ve icecek standlari vardi. Cocuklar icin ayri bir oyun alani hazirlanmisti.  Canli muzik vardi hatta bu sene Malta yi erovizyon da temsil eden Thea Garret cikti bir kac sarki soyledi. Cok hos bir organizasyondu.

Bir ara Cumhurbaskani indi ve halkin arasina karisti. Ama eger yabanciysaniz ve tanimiyorsaniz Cumhurbaskani oldugunu ayirt etmeniz imkansiz. Burada tum politikacilar buna Basbakan ve Cumhurbaskani dahil korumasiz geziyorlar. Hepsi son derece mutevazi.Hatta insanlar direk isimleriyle hitap ediyor.  Neyse ben de gordum yanina gidip tanismak istedim once biraz cekindim sonucta adam Cumhurbaskani neyse sonra gittim ve resim cektirdim  :)  Bu arada Stefan cekindi gelmedi bile yanima uzaktan beni izledi. Ama gercekten cok heyecanlandim. Dusunun Turkiye de yanlarina yaklasilamiyor ne yazik ki .Halktan o kadar uzaklar ki !!!!

Thursday, June 3, 2010

Tembel Teneke Ben!!

Evet sonunda yazabiliyorum ama gercekten cok yogun gunler geciriyoruz. Tasinma isinin bu kadar zor olacagini tahmin etmemistim. Gerci biraz da agirdan aliyoruz ama insallah cumartesi yeni evimizde yasamaya baslayacaz :) Gerci benim tum esyalarimi tasidim yeni eve ama hala eski evde kaliyoruz ben de sabahtan gidip aksama kadar orada islerimi hallediyorum ve ise gidiyorum. Benim isime de cok yakinmis :) Yine 2 otobus degistirmem gerek ama sadece 25 dakika suruyor. Marsakaladan da 2 otobus degistiriyorum ama 1 saat suruyor hatta bazen daha fazla sofore bagli olarak. Dun ve bugun dinlenme gunu ilan ettik, herseyi daha bir yavastan aliyoruz :) Hatta Stefan isten gelince plaja gidecez kucuk bir piknik seklinde.

Bu kadar islerin arasinda bir de kucuk bir tatil yaptik. Persembe gunu Turkiye ye gittim Stefan da cuma aksami aramiza katildi pazartesi donduk :) Asil amac cumartesi gunu en yakin arkadasimin nikahina ve dugun yemegine katilmakti. Bir de ustelik onun nikah sahidiydim :) O da benim nikah sahidimdi :) Taaaa lise yillarimizda birbirimize soz vermistik birbirimizin nikah sahidi olacagimiza. Kendi nikahimda bu kadar cok heyecanlanmamistim :) Hatta hic heyecanli degildim Stefan tam tersine acayip heyecanliydi. Hatta ben nikah masasinda millete laf yetistiriyordum o derece yani :))



Pazar gunu ise babam F1 icin bilet bulmaya calisti ama ne yazik ki hepsi satilmis bizde Stefan a F1 alanini gostermek icin  Kurtkoy e gittik. Daha sonra da cok yakin aile dostlarimizla bulusmak uzere Anadolu
Hisarina gectik. Hava da gayet guzeldi bogaz havasi aldik :)) Tabii bu 4 gunluk Turkiye seyahatimde 2 kilo alip geri dondum..
Elimde babamin fotografya makinesini goruyorsunuz ben ona 2. cocugu diyorum, gozu gibi bakiyor ben de bir kac deneme yaptim ama acemi olarak cok basarili degildim..