Thursday, August 5, 2010

Ofisteyim !!!!

Evet, sizlere St. Julians da bulunan kucuk ofisimden sesleniyorum..Su an icin tekim ve gayet sakin geciyor insallah boyle devam eder cunku 17:00' de Stefan gelip beni alacak ve hep beraber hem barbecu yapacagiz hem de yuzecegiz. Gerci ben isten cikip gidecegim icin yanima almadim bikini. Dogru usendim !! Ama olsun en azindan guneslenirim.

Bir adada yasiyorum ustelik de cok sicak ama hazirandan beri sadece 1 kere denize girdim o da sadece 5 dakika surdu.. Ne yazik ki burada denizanasi sorunu var ben de bundan cok korkuyorum. Nerede ne zaman belirecekleri belli olmuyor.

Yarin off gunum sabahtan aksama kadar annemlerle olacagim :) Muhtemelen denize gidecez biraz bronzlasmak lazim.

Cumartesi de aksam misafirlerimiz olacak benim burada ki cok yakin arkadaslarim her ikiside benim gibi Maltali ile evli. Kucucuk adada yasiyoruz ama bir turlu gorusemiyoruz uzun zaman oldu hep beraber toplanmayali. Aksam da hem Turk mutfagindan hem de Japon mutfagindan yemekler sunulacak :)

Sagolsun annem bir suru sey getirmis :) Ozellikle de yaprak :)) Onlarla zeytinyagli dolma yapilacak :)))))))))))))))

Biraz kilo vermistim tam istedigim gibi oluyordum ki annemin gelmesiyle kendimi yemege verdim hadi hayirlisi!!

Tuesday, August 3, 2010

Annem ve Babam Malta'da :)

Cok mutluyum cunku annem ve babam dun Malta saati ile 11:15 de Malta' ya ayak basmis bulunmaktalar. Ben ofiste calismakta olup kendileri denizde serinlemekteler sanirim su an.

Hatta dun isten izinliydim havaalaninda supriz yaptim onlara :) Stefan her gun icin bir plan hazirladi bile :) Cok yogun gececek 10 gun onlar icin.

Calismaya basladigimdan beri pek vaktim olmuyor. Haftanin 5 gunu ofisteyim sonra 4 gun baska bir iste part-time calisiyorum yani 5 de ofisten cikip kosarcasina 6 da ki diger ise yetismeye calisiyorum, carsamba-cuma-cumartesi ve pazar. Ama onumuzde ki hafta sadece 2 gue dusecek insallah 4 gozle bekliyorum...