Saturday, September 18, 2010

23.09.2009

Bu ne tarihi diye soracak olursaniz gecen sana bu tarihte dunya evine girmistim :) Ustelik hic de hayalim degildi evlenmek, beyaz gelinlik giymek. Kismet iste hersey zaten bir anda oldu :)

Tam 5 gun sonra yani 23.09.2010 da evliligimin 1. yilini kutlayacagiz. Ben hala buna inanamiyorum.
Yabanci bir ulkede farkli bir kulturle yasamak gercekten ilk zamanlar zordu ama su an alistim gibi herseye. Hatta 2 tane sirin mi sirin Turk arkadasim da var, onlarda benim gibi bir Maltali ile evliler, arada dertlesiyoruz da :)

Gelelim, planlara; Persembe gunu ikimzide izin aldik. Sabahtan denize gitmek gibi bir planimiz var ki ben tum yaz boyunca sadece 1 kere denize girdim.... Aksam da cok sik ve romantik bir restaurant a yemek yiyecez. Hediyesini daha almadim ama karar verdim muhtemelen bugun alacagim. Kendisi rahatina duskun oldugundan masaj ceki verecegim :) Ama hala daha hangisi olacagina karar veremedim. Buyuk ihtimalle aromaterapi olacak sanirim daha once yaptirmadi hic.

Dun de bana alacagi hediye yi beraber aldik :)) Supriz olayindan hic hoslanmam bana gore hediye mantigi, ihtiyacimiz olan seyi almaktir. O yuzden ben de hediyeme karar vermeden ona sormustum, ya masaj ya da tablet bilgisayar diye. O masaji secti :) Bana da dun Marks & Spencer dan canta aldi..

Bu arada ofiste oldugumdan dolayi elimde gorsel yok biliyorum, goresel olmayinca cok bos oluyor ama aksam ekleyecegim insallah :)