Sunday, May 23, 2010

Sonunda Tasiniyoruz..

Evet daha once ki yazimda tasinacagimizdan bahsetmistim. Gecen haftadan beri esya tasimaktan hellak oldum. Dun de buyuk esyalar tasindi. Resmi olarak Turkiye den dondugumuz gun tasinmis olacagiz :)) Persembe gunu kismetse en yakin arkadasimin nikahi icin yine Istanbul'a ucuyorum :)) Pazartesi de Malta dayim.

Ustelik burasi Stefan in isine de cok yakin. Yuruyerek sadece 15 dakikka :)

Yeni evimizin resimleri asagida. Cok guzel ve ferah ustelik de yepyeni :)) Biraz fazla merdiven var ama en azinda girisi ayri..

6 comments:

Selma @ Crazy Little World Of Mine said...

Yay!!! Looks great girl! :) can't wait to see it in person one day. :) Will email ya!

xoxo

lily of the valley said...

We are waiting for you :) Come soon my dear selma.

Hesionka said...

oooh süper kuzencim!
herşey çok güzel gözüküyor, güle güle oturun.

stefan'ın işine yakın olması da süper olmuş... türkiye'ye gelince görüşürüz zaten!

kocaman öptüm <3

lily of the valley said...

Tesekkur ederim kuzenim..Hala yerlestirmeyle ugrasiyoruz. Ne bitmez ismis ya :( Az kaldi gelince gorusuruz. Optum en kocamanindan.

gunesyuksel said...

tanıdıgım herkeste bır tasınma telası.. bakın sımdı sizinle de tanıstık sayılır:) siz de tasınıyorsunuz.. güle güle oturursunuz insallah.. ne ciciymiş eviniz öle.. güya ben de yeni gelin olcam, her gördüğüm eve imreniyom, benimkinden güzel diyom hepsine:)

lily of the valley said...

Cok tesekkur ederim. Daha guzelleri senin olsun insallah :) Simdi cok telaslisindir.Heyecan var mi???Eylul de evlendim ama hala yeni gelin modundayim :)) Hayirlisi olsun. Kismete dugun ne zaman?? Ben de senin gibiydim hergun internetten ev bakiyordum yetmiyordu sokakta yururken evlerin icine bakiyordum :))
Bu arada blogunu yeni gordum ama cok guzel ve gercekten de esprili yaziyorsun bayildimm :))