Tuesday, June 22, 2010

Ben ve Malta Cumhurbaskani :)

Cumartesi gunu bir yardim organizasyonu icin halka acilan Cumhurbaskanin Sarayina gittik. Tek yapmamiz gereken bilet almakti.

Giriste bizi Cumhurbaskaninin oglu ve gelini karsiladi. Hemen hemen herkesle konusmaya calistilar. Iceride ki atmosfer cok guzeldi. Adim basi yemek ve icecek standlari vardi. Cocuklar icin ayri bir oyun alani hazirlanmisti.  Canli muzik vardi hatta bu sene Malta yi erovizyon da temsil eden Thea Garret cikti bir kac sarki soyledi. Cok hos bir organizasyondu.

Bir ara Cumhurbaskani indi ve halkin arasina karisti. Ama eger yabanciysaniz ve tanimiyorsaniz Cumhurbaskani oldugunu ayirt etmeniz imkansiz. Burada tum politikacilar buna Basbakan ve Cumhurbaskani dahil korumasiz geziyorlar. Hepsi son derece mutevazi.Hatta insanlar direk isimleriyle hitap ediyor.  Neyse ben de gordum yanina gidip tanismak istedim once biraz cekindim sonucta adam Cumhurbaskani neyse sonra gittim ve resim cektirdim  :)  Bu arada Stefan cekindi gelmedi bile yanima uzaktan beni izledi. Ama gercekten cok heyecanlandim. Dusunun Turkiye de yanlarina yaklasilamiyor ne yazik ki .Halktan o kadar uzaklar ki !!!!

4 comments:

gunesyuksel said...

eşin biraz cekinmiş "kendi" cumhurbaskanı olduğu için snrm.. :) yoksa siyasi görüşünü mü begenmiyo:)) malta nüfusu ne ki koruma tutsun adam.. nufusun yarısı koruma olmak zorunda olurdu bizimkiler gibi olsa.. :)

lily of the valley said...

Ben de anlamadim neden :))) Halbu ki ayni siyasi gorustelerdi :) George ne olacak bu euro diye sorasim da gelmedi degil ama ben de heyecan yaptim kolay degil koskoca Malta nin C.baskani tanismak:))
Sanirim koruma konusunda haklisin :))

Yelish said...

Benimde A. Gu.l ile var :)))
seninki daha karizmatik mis yemin ederim ! :)

lily of the valley said...

Evet ya gercekten pek bir sekerdi :) Hic Cumhurbaskani gibi degildi ama once bir sasirdi resim isteyince zaten ben de bir garip oldum tek resim cektiren de bendim :)